de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

informatie

U verblijft in een van onze 3 mooie kamers met eigen sanitaire voorzieningen. De Tulpenkamer met eigen douche, toilet en wastafel op de eigen kamer. De klassieke kamer met een klein balkonnetje en eigen sanitair op de gang. Of de voormalige bedstee kamer, waarin we de bedstee vervangen hebben voor douche, toilet en wastafel.

In alle kamers kunnen we de bedden desgewenst uit elkaar plaatsen. De gastenkamer op de begane grond is beschikbaar om te lezen, muziek te luisteren of met een drankje andere gasten te ontmoeten. Ook kunt u gebruik maken van onze Infrarood sauna. In onze lommerrijke tuin kunt u genieten van de rust en ruimte. Ook hebben we een terrasje gemaakt aan de Hoornse vaart, waar de kano’s op u liggen te wachten. Wij hebben volop informatie over de omgeving beschikbaar. Het Groningse Hoogeland is een prachtig en afwisselend wandel-, fiets- en vaargebied.
huis2
BED & BREAKFAST
Een verblijf in De Energiek betekent overnachten in een bijzondere omgeving. Het ontbijt is uitgebreid en een lunchpakket is mogelijk. Mocht u buiten de deur willen eten dan kan dat in Wehe-den Hoorn (200 m) of bieden plaatsen als Eenrum (3 km), Pieterburen (8 km) en zelfs Groningen (20 km) daartoe vele mogelijkheden.
Werknemers die tijdelijk in de omgeving gestationeerd zijn kunnen kiezen voor een verblijf op basis van logies/ontbijt of een verblijf op basis van alleen logies.
Voor de kosten, zie B&B tarieven
FIETSEN
In de omgeving van De Energiek kunt u prachtige fietstochten maken. U kunt uw eigen fietsen meenemen maar huren is ook mogelijk. Wij kunnen zorgen dat de juiste fietsen bij ons klaar staan. Verder hebben wij 2 elektrische fietsen te huur. Er zijn beschrijvingen van diverse tochten beschikbaar. Ook hebben wij een oplaadpunt voor uw elektrische fietsen.
Plan uw route met Fietsroutenetwerk
VAREN
Direct voor de deur van De Energiek ligt de Hoornse vaart. Deze vaart maakt onderdeel uit van een groot netwerk aan kanalen en riviertjes: het Marengebied. U kunt hier prachtig varen met onze fluisterboot en kanoën met een van onze 2 beschikbare kano’s. We hebben een eigen aanlegsteiger. Ook kunt u op loopafstand boten en kano’s huren of uw eigen kano meebrengen.
WANDELEN
Als wandelaar kunt u uw hart ophalen in de omgeving van onze boerderij. Zo loopt het Wad-en Wierdenpad langs De Energiek. In het Hoogeland valt veel te ontdekken. Overal zijn sporen te vinden van duizenden jaren cultuur, maar het is ook een gebied vol prachtige natuur, riviertjes en maren die door het landschap kronkelen.

Als u meer informatie wenst over de beschikbaarheid, kunt u het beste even contact met ons opnemen:

Via telefoon: 0595-571239
Via email: info@de-energiek.nl
Via ons reactieformulier

Hopelijk mogen we u snel ontvangen in “De Energiek”

De Energiek

Groepsaccommodatie en Bed& Breakfast
Mernaweg 79
9964 AR Wehe-den Hoorn
Tel 0595-571239
Fax 0595-577308
info@de-energiek.nl

B&B certificaat

Excellent
Rated By guests
9.2

De Energiek

HotelsCombined