de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

indeling

DE BOERDERIJ

De accommodatie bestaat uit 2 delen: het Paardenhok, voor maximaal 25 personen en het Dorsdeel, voor maximaal 15 personen. Beiden zijn doormiddel van tussendeuren ook samen te voegen tot 1 accommodatie voor 40 personen. De hele accommodatie wordt verwarmd dmv centrale- en vloerverwarming. Indien u gebruik wilt maken van meer 2-persoons kamers, kunnen we tegen een gereduceerde meerprijs ook de 3 B&B kamers in het aangrenzende huis voor u reserveren.

 

HET PAARDENHOK

De voormalige boerderij is in verschillende sfeervolle ruimtes opgedeeld. Het authentieke karakter van deze vertrekken wordt versterkt door de originele gebinten, de balken die de constructie vormen waarop de hele boerderij rust. Andere sfeermaker is de grote leefruimte met een houtkachel in de ruime zithoek (50m2) voorzien van tv met dvd-speler. Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers (2x 2p, 7p), 5 douches en 3 toiletten. Ook is er nog een opslagruimte aanwezig.
De ruime open keuken (30m2), met toegang tot een grote tuin met speelweide, is uitgerust met een uitgebreide inventaris waaronder een diepvries, 2 koelkasten en een afwasmachine. Dankzij het zespits horecafornuis met oven is koken voor het hele gezelschap geen probleem. Mocht u zelf niet willen koken, dan bestaat de mogelijkheid om de maaltijden te laten verzorgen. De open eetruimte (40m2) staat in open verbinding met een ruime leefruimte en keuken en is groot genoeg om met 40 personen te tafelen. Verder is er een grote tuin met speelweide en een terras met voldoende tafels en stoelen.

 

 

HET DORSDEEL

Dit deel van de accommodatie wordt niet los verhuurd maar kan dienen als uitbreiding van het Paardenhok. Het staat in verbinding met het basisdeel van de accommodatie dmv tussendeuren en is gesitueerd aan de voorzijde van de boerderij, en bestaat uit een speel-/werkkamer (35m2) met dvd en stereo en een 2e keukenhoek. Verder vindt u op de begane grond 2x 2p slaapkamers en een toilet en een opslagruimte.
Op de bovenverdieping van het Dorsdeel bevinden zich 2 ruime slaapkamers (2x 6p) met ieder een eigen wastafel, 1 apart toilet en 2 aparte doucheruimtes. De kamers zijn ingericht met eenpersoons- en stapelbedden.

 

PLATTEGROND
Download hier de plattegrond Energiek

plattegrond 1e verdieping plattegrond bgg

 

 

 

 

HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Download hier het Huishoudelijke reglement

FOTOBOEK