de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

indeling

DE BOERDERIJ

De voormalige boerderij is in verschillende sfeervolle ruimtes opgedeeld. Het authentieke karakter van deze vertrekken wordt versterkt door de originele gebinten, de balken die de constructie vormen waarop de hele boerderij rust. Andere sfeermaker is de grote leefruimte met een houtkachel in de ruime zithoek (50m2) voorzien van tv met dvd-speler.

Slaapkamers

Op de begane grond bevinden zich 5 slaapkamers (4x 2p, 7p), 5 douches en 4 toiletten. Ook is er nog een opslagruimte aanwezig.
Op de 1e verdieping zijn nog 5 slaapkamers (1x2p, 3x6p, 1x7p), 1 douche en 2 toiletten.
Dus in totaal zijn er 10 slaapkamers.

De ruime open keuken (30m2), met toegang tot een grote tuin met speelweide, is uitgerust met een uitgebreide inventaris waaronder een diepvries, 2 koelkasten en een afwasmachine. Dankzij het zespits horecafornuis met oven is koken voor het hele gezelschap geen probleem. Mocht u zelf niet willen koken, dan bestaat de mogelijkheid om de maaltijden te laten verzorgen.

De open eetruimte (40m2) staat in open verbinding met een ruime leefruimte en keuken en is groot genoeg om met 41 personen te tafelen. Aan de voorzijde van de boerderij vindt u nog een speel-/werkkamer (35m2) met dvd en stereo en een 2e keuken!!! Verder is er een grote tuin met speelweide en een terras met voldoende tafels en stoelen.

De hele accommodatie wordt verwarmd dmv centrale- en vloerverwarming. In de grote verblijfsruimte staat een pelletkachel voor de sfeer. Indien u gebruik wilt maken van meer 2-persoons kamers, kunnen we tegen een gereduceerde meerprijs ook de 3 B&B kamers in het aangrenzende huis voor u reserveren.

Als u met een kleinere groep bent (max. 25 personen) en u heeft voldoende aan 6 slaapkamers, dan kunt u ook een deel van het huis huren. Wij sluiten dan het voorste deel met 1 keuken, 2 toiletten, 1 douche en 4 slaapkamers af. Dit deel wordt niet apart verhuurd zodat u altijd de enige groep in huis bent.

PLATTEGROND
Download hier de plattegrond De Energiek

HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Download hier het Huishoudelijke reglement

FOTOBOEK