de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

Logies Groningen

Logies in Groningen, van simpele overnachting tot volledig verzorgd verblijf. Dat vindt u bij De Energiek! Onze B&B is gesitueerd tussen de stad Groningen (20 min) en Nationaal Park Het Lauwersmeer (15 min.)  Wij, Dini en Riesjart heten u van harte welkom in onze oude verbouwde boerderij uit 1831 op het Groningse Hogeland. Dit is een waar paradijs voor wandelaars en fietsers, voor vogelaars en watersporters. De Hoornse Maar ligt voor de deur en kronkelt aan de ene kant richting Waddenzee en aan de andere kant naar het Reitdiep en de stad Groningen. Mooie vergezichten en prachtige luchten.

Logies met ontbijt bij De EnergiekLekker ontbijtje in de gastenkamer van De EnergiekDe Energiek tussen Lauwersmeer en Groningen stadDe Hoornse Vaart voor de deur van De Energiek

Logies met ontbijt.

Wij verzorgen uw ontbijt vanaf 7 uur, maar als u eerder opstaat, kunnen wij een heerlijk ontbijtje klaarzetten. Dan mist u natuurlijk wel ons dagelijks vers gebakken brood en een warm gekookt eitje.  Na een lekker ontbijt kunt u heerlijk gaan toeren. Wij hebben 2 elektrische fietsen en 13 kano’s die u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Maar ook voor een overnachting ivm werkzaamheden in de buurt kunt u bij De Energiek terecht. Even binnen kijken? Dat kan:

Om uw verblijf zo goed mogelijk te plannen, vragen we altijd naar uw aankomsttijd. Dan zorgen wij dat we thuis zijn om u te ontvangen. We kunnen u, als u dat wilt, allerlei tips geven voor een heerlijk verblijf op ons prachtige Hogeland. Hopelijk tot gauw! Riesjart en Dini.

wadlopen bij De EnergiekFietsbruggetje bij De EnergiekKano varen voor De Energiekbollenvelden in Groningen

Een onvergetelijk logies adres in Groningen

U kunt bij ons in NW Groningen alle kanten op: Indoor Klimpark, wadlopen, kano of bootje varen, dagje zeilen met de Najade, fietsen, wandelen, kookcursus, schildercursus,  Kunstroutes, outdoor activiteiten, karten, dagje Groningen, dagje Schiermonnikoog, enz. enz.
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw programma.

De Energiek ligt in een prachtig gebied met veel afwisseling: van uitgebreide vergezichten tot lieflijke rivierloopjes, van mooie kleine dorpjes tot geweldig grote boerderijen, van Waddenzee tot Lauwersmeer. U zult zich hier geen moment vervelen.

Meer weten? Klik hier

hotelcombined