de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

Luxe Familiehuis Groningen

Luxe familehuis De Energiek vindt u in Noord-West Groningen, tussen Nationaal Park Lauwersmeer, Wereld Erfgoed de Wadden en de stad Groningen. Deze verbouwde boerderij is een luxe familehuis met 10 slaapkamers voor groepen tot 41 personen. Kleiner kan ook voor groepen tot 25 personen. Dan sluiten we een deel van het huis af en bent u toch de enige groep in huis. Van simpele overnachting tot volledig verzorgd verblijf, De Energiek maakt van uw verblijf een onvergetelijk uitje met familie of vrienden. Ook voor schoolgroepen is onze accommodate heel geschikt.

De Energiek, zitruimte bij de trap Muziek in de Energiek De Energiek, gezellig rond het haardvuur De Energiek, samen eten

Luxe Familiehuis voor een fijn weekend of (mid)week.

De Energiek is een prachtige luxe familiehuis geschikt voor max 41 personen. Er zijn tal van zitjes, waaronder 1 met een houtkachel. De professionele keuken is goed uitgerust en staat in open verbinding met de eetruimte voor ruim 40 personen. Een aantal slaapkamers bevindt zich op de begane grond zodat het ook voor gasten die slecht ter been zijn prima geschikt is. In en om de accommodatie bent u van alle gemakken voorzien. Er is een grote omsloten tuin met een open kapschuur zodat u bv ook bij slecht weer de BBQ kunt aansteken. Daarnaast is er een volleybalveld en een tafeltennistafel. Aan de overkant van de straat stroomt de Hoornse Vaart. Hierin kunt u zwemmen en bootje varen. Kano’s en fietsen zijn te huur. Gratis WiFi.

Op de dag van aankomst bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom in luxe familiehuis De Energiek. Op de dag van vertrek verzoeken wij u vriendelijk rond 16.00 uur te vertrekken. Afwijkende tijden in overleg.

Honden (1 of 2) zijn toegestaan in luxe familiehuis De Energiek, maar niet in de slaapkamers.

De Energiek, achtertuin wadlopen bij De Energiek Fietsbruggetje bij De EnergiekKano varen voor De Energiek

Een onvergetelijk verblijf in Groningen

U kunt bij ons in NW Groningen alle kanten op: Indoor Klimpark, wadlopen, kano of bootje varen, dagje zeilen met de Najade, fietsen, wandelen, kookcursus, schildercursus,  Kunstroutes, outdoor activiteiten, karten, dagje Groningen, dagje Schiermonnikoog, enz. enz.
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw programma.

Familiehuis De Energiek ligt in een prachtig gebied met veel afwisseling: van uitgebreide vergezichten tot lieflijke rivierloopjes, van mooie kleine dorpjes tot geweldig grote boerderijen, van Waddenzee tot Lauwersmeer. U zult zich hier geen moment vervelen.

Meer weten? Ga naar de homepage van De Energiek