de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

nieuws / agenda

Last minute boeking.

Onze groepsaccommodatie is van 5-12 mei 2017 nog beschikbaar. Daarom geven wij een lastminute korting van 20% voor minimaal 2 nachten in deze periode.

Sinds 01-01-2016 kunt u alleen nog de hele accommodatie voor max 41 personen reserveren. Als u met een kleinere groep komt, kunt u ook alleen het achterste deel van het huis reserveren voor max. 25 personen.
U hebt altijd als enige groep de beschikking over de accommodatie. U kunt kiezen uit het Paardenhok met 6 slaapkamers, waarvan 3x2p + 1x7p +2x6p, of de hele accommodatie met 10 slaapkamers, waarvan 5x2p + 1x7p + 4x6p.  Bij de uitbreiding hebt u ook meer douches en toiletten, een extra keuken en is er een speciale speel- en werkkamer. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.
U bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Jakob Theo en Jelmer Muziek in de Energiek

Afgelopen winter hebben we hard gewerkt om de accommodatie nog mooier te maken. Net als vorige winter, toen waren we in ieder geval klaar voor het Trekfestival rond het Lauwersmeer op 27-28-29 maart. Op dertig locaties was er een grote diversiteit aan culturele en creatieve activiteiten. Zo ook bij ons in de accommodatie. Bij ons traden Lea (folkrock) en Theo & Jelmer (Jazz en Pop) op. Ook Jakob (van het Kookpodium uit Eenrum) zorgde voor lekkere soep met brood en een heerlijke maaltijd op zaterdagavond. We denken alweer aan volgend jaar!

KOOKWORSHOP
Het hele jaar door kunnen wij een kookweek organiseren waarbij u onder leiding van een zeer ervaren kok, Annelies van der Burgt, heerlijke gerechten leert bereiden. Voor informatie kunt u ons bellen.