de energiek groepen en b&b
0595-571239

We wekken nu alle stroom die we gebruiken zelf op en produceren ook een groot deel van ons eigen warm water.

duits  frans  engels

Vakantieboerderij De Energiek in nw-Groningen

Vakantieboerderij De Energiek staat in nw-Groningen. Of u nu zoekt naar een accommodatie waarin u zelf kunt koken of naar een volledig verzorgd verblijf, De Energiek kan het regelen en maakt van uw verblijf een waar feest.

Vakantieboerderij bij de Waddenzee

   Vakantieboerderij De Energiek   Achtertuin De Energiek   Zitruimte De Energiek met houtkachel   Eetruimte De Energiek

Vakantieboerderij De Energiek vindt u tussen Werelderfgoed de Waddenzee, Nationaal Park het Lauwersmeer en de stad Groningen. Aan de rand van het dorp Wehe-den Hoorn, op enkele meters van de uitgestrekte akkers en velden van het Hogeland kunnen wij een prima verblijf voor uw groep verzorgen.

Een fijne vakantieboerderij voor max. 41 personen gelegen aan de Hoornse vaart. Met veel leefruimte, professionele keukens, 10 slaapkamers, een grote omsloten tuin en een eigen aanlegsteiger. U kunt direct vanaf onze vakantieboerderij in een van onze kano’s stappen voor een leuke rondvaart over het Hoogeland. Maar ook wadlopen, wandelen, fietsen, dagje Groningen, samen koken en eten, spelen in de tuin, klimmen, zeehonden kijken, of gewoon gezellig bij de houtkachel een spelletje doen.

Als u meer informatie wilt over onze vakantieboerderij kunt u hier klikken Groepsaccommodatie De Energiek