Scroll verder

Bed & Breakfast

Overnachten op het Groningse Hogeland: een prachtig en afwisselend wandel-, fiets- en vaargebied.
Onze Bed&Breakfast (1831) is het vertrekpunt van diverse mooie routes. U verblijft in een mooie kamer met eigen sanitaire voorzieningen. De gastenkamer op de begane grond is beschikbaar om te lezen, muziek te luisteren of een drankje te nemen. In onze tuin vindt u een zitje en een terrasje aan de Hoornse vaart. Wij hebben volop informatie over de omgeving beschikbaar.

Overnachten op het Hogeland.

Een verblijf in De Energiek betekent overnachten in een bijzondere omgeving op het Hogeland. Het ontbijt is uitgebreid en een lunchpakket is mogelijk. Mocht u buiten de deur willen eten dan kan dat in Wehe-den Hoorn (200 m) of bieden plaatsen als Eenrum (3 km), Zoutkamp (12km), Pieterburen (8 km) en zelfs Groningen (20 km) daartoe vele mogelijkheden.
Werknemers die tijdelijk in de omgeving gestationeerd zijn kunnen kiezen voor een verblijf op basis van logies/ontbijt of een verblijf op basis van alleen logies.

Direct reserveren? Klik hier

U kunt ook even bellen: 0595-571239

Of contact opnemen door hier te klikken: Contact

Wilt u even binnen kijken?

Energie

Wij doen onze uiterste best om De Energiek duurzaam te maken. Zo hebben wij 48 zonnepanelen, 90 heatpipes voor ons warm water, waterbesparende douchekoppen en led-verlichting. De hele complex wordt verwarmd dmv centrale- en vloerverwarming. Alle radiatoren zijn uitgerust met thermostaatkranen zodat alle ruimtes een prettige temperatuur hebben. We hopen dat u ook aan onze inspanning mee wilt werken en zuinig met energie wilt zijn.

Hopelijk mogen we u snel ontvangen in “De Energiek”
Mernaweg 79
9964 AR Wehe-den Hoorn
Tel 0595-571239
Fax 0595-577308
info@de-energiek.nl

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

  • Erg leuk gehad met 38 personen. Een heerlijk rustige omgeving. Heerlijk om tot rust te komen. Maurits

  • Thank you so much for making our stay with you enjoyable, and especially for your help and advise on the local area and restaurants. We hope to return soon.

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum