Scroll verder

B&B arrangementen

Arrangement – Groningen – Wadlopen – Pieterpad – Maren – Kanoén – Fietsen – Dorpjes – Kerkjes – Kunst. Zomaar wat woorden voor onvergetelijke dagen op het Hogeland, Hieronder ziet u een greep uit de mogelijkheden. Staat uw keuze er niet bij? Bel ons even en we adviseren u graag.

Pieterpad-arrangement 2 nachten € 100,- per persoon

Het dorp Wehe-den Hoorn ligt op 2 km van het bekende Pieterpad (traject Pieterburen –Winsum). Dit arrangement biedt u twee overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, ontbijt en een lunchpakket voor de wandeldag. Bovendien brengen wij u graag naar het startpunt van een volgend traject of halen u op bij het eindpunt. U slaapt in een 2 persoonskamer met een eigen douche en toilet.

Wadloop-arrangement 2 nachten € 100,- per persoon

Een dagje heerlijk genieten op het wad. Desgewenst kunnen wij een wadloop-tocht voor u boeken bij wadloopavonturen.nl.
Dit arrangement biedt u 2 overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en 1x lunchpakket. Na een mooie dag wadlopen kunt u heerlijk relaxen in onze 2 persoons Infra-rood sauna. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet. De kosten voor het wadlopen dienen apart te worden voldaan.

Varen over de Maren arrangement 2 nachten € 170,- voor 2 personen

Vanuit De Energiek direct op pad met onze fijne kano. Dit arrangement biedt u twee overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en een goed gevulde picknickmand mee voor de vaardag. U kunt een hele dag gebruik maken van onze kano’s. U krijgt een waterkaart en diverse tips mee. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Wandelen op het Hogeland arrangement 2 nachten € 100,- per persoon

De lanen op, de paden in direct vanuit De Energiek. Dit arrangement biedt u 2 overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en 1x lunchpakket. Na een mooie dag wandelen over het mooie Hoogeland kunt u heerlijk relaxen in onze 2 persoons Infra-rood sauna. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Toeren door het Lauwersland arrangement 2 nachten € 120,- per persoon

Fluisterstil uitwaaien en genieten. Dit arrangement biedt u twee overnachtingen, inclusief een welkomstdrankje, 2x ontbijt en 1x lunchpakket. U kunt een hele dag gebruik maken van een van onze 2 elektrische fietsen. U krijgt een routekaart en diverse tips mee. U slaapt in een 2-persoonskamer met eigen douche en toilet.

Het Meroakels arrangement 2 nachten € 125,- per persoon

Genieten van één van de oudste cultuurlandschappen. Lekker een paar dagen eruit en heerlijk wandelen door één van de oudste cultuurlandschappen van Nederland. Dat doet u met het Meroakels wandelarrangement op het Groningse Hoogeland. We hebben een mooie wandelroute voor u uitgezet aan de hand van Waddenwandel-knooppunten. De route brengt u van B&B De Energiek in Wehe-den Hoorn naar B&B Stee en Stoetje in Warffum en de volgende dag via een andere route weer terug naar het beginpunt.Komt u met het OV? Dan is het handiger de route in omgekeerde richting lopen. Stee & Stoetje ligt namelijk op loopafstand van het treinstation in Warffum. Arrangement 1 overnachting in B&B De Energiek en 1 overnachting in B&B Stee&Stoetje, 2x een welkomstdrankje, 2 keer een heerlijk ontbijt en lunchpakket, gebruik van de kano’s bij B&B De Energiek, entree Openluchtmuseum Het Hoogland, koffie & plak Grunninger kouk of cake in het museum, Falk Waddenwandelkaart Noordwest Groningen, uitgebreide beschrijving van de uitgestippelde wandeling. Voor 1 persoon bedraagt het arrangement € 135,-.

Combineren?

Een combinatie van bovenstaande arrangementen kan natuurlijk ook. We bespreken graag de mogelijkheden met u.
Voor het diner kunnen wij desgewenst een tafeltje voor u reserveren in een van de restaurants in de nabije omgeving.

Arrangement – Groningen – Wadlopen – Pieterpad – Maren – Kanoén – Fietsen – Dorpjes – Kerken – Kunst.

  • Thank you so much for making our stay with you enjoyable, and especially for your help and advise on the local area and restaurants. We hope to return soon.

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum