Scroll verder

Onze kamers

In deze tijd van 1,5 meter afstand zoeken wij naar mogelijkheden om u een fijne overnachtingsplek te bieden. Wij hebben 2″contactloze” appartementen voor gezinnen uit hetzelfde huis beschikbaar gemaakt in onze accommodatie. Appartement Dorsdeel kunt u van 2-6 personen reserveren, appartement Paardenhok alleen voor 6 personen. U heeft een eigen ingang, een woonkamer/keuken van alle gemakken voorzien, een of 2 slaapkamers, badkamer en toilet. Ook kunt u gebruik maken van de tuin. U kunt uw eigen ontbijt, lunch en diner maken in de goed ingerichte keuken. Het minimum verblijf in de appartementen is 2 nachten.

 

Naast deze 2 appartementen hebben we op dit moment ook 2 B&B kamers met eigen sanitaire voorzieningen. Beide kamers hebben een eigen ontbijtkamer waardoor we de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.

De Tulpenkamer met eigen douche, toilet en wastafel op de eigen kamer. De naam Tulpenkamer is gekozen vanwege het behang en de bollenvelden in de buurt. Het is een ruime kamer met ingebouwd privé sanitair en ruimte voor een evt. kinderbedje. Verder een zitje en een tv.

De klassieke kamer is tijdelijk omgevormd in een aparte eetkamer voor de Tulpenkamer.

In de voormalige bedstee kamer hebben we de oude bedstee omgetoverd in een moderne sanitairruimte met douche, toilet en wastafel. We hebben zoveel mogelijk oude elementen bewaard. Er is ook een zitje en een tv.

In alle kamers kunnen we de bedden desgewenst uit elkaar plaatsen. Er is een extra afsluitbare toilet op de gang. De gastenkamer op de begane grond is beschikbaar als ontbijtkamer voor gasten van de voormalige bedsteekamer.  Er is veel info + gratis koffie en thee. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van onze Infrarood sauna. In onze tuin hebben we een zitje voor u gemaakt. Daarnaast hebben we een terrasje met picknick tafel aan de Hoornse vaart. De kano’s liggen op u te wachten. Wij hebben volop informatie over de omgeving beschikbaar. Het Groningse Hogeland is een prachtig en afwisselend wandel-, fiets- en vaargebied.

Logies met ontbijt

Bed & Breakfast

Een verblijf in De Energiek betekent overnachten in een bijzondere omgeving. Het ontbijt is uitgebreid en een lunchpakket is mogelijk. Wilt u buiten de deur eten? Dat kan bij ons schuin tegenover(200 m) of in plaatsen als Eenrum (3 km), Pieterburen (8 km) en zelfs Groningen (20 km).
Werknemers die tijdelijk in de omgeving gestationeerd zijn kunnen kiezen voor een verblijf op basis van logies/ontbijt of een verblijf op basis van alleen logies.
Voor de kosten en reserveren, zie B&B tarieven

Als u meer informatie wenst over de beschikbaarheid, kunt u het beste even contact met ons opnemen:

Via telefoon: 0595-571239
Via email: info@de-energiek.nl
Via ons  reactieformulier

Hopelijk mogen we u snel ontvangen in “De Energiek”

De Energiek

Groepsaccommodatie en Bed&Breakfast
Mernaweg 79
9964AR Wehe-den Hoorn
Tel 0595-571239
info@de-energiek.nl

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • Einfach toll! Warmherziger Empfang, Liebevoll eingerichtete Zimmer, tolles Frühstück. Paddeln im hauseigenen Kanu auf dem Kanal war unkompliziert möglich.

Schoolkampen
Fietsen & Wandelen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Reitze en Froukje ten Cate. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum