Scroll verder

Catering / Boodschappen

Boodschappen

Het nabijgelegen Eenrum (2,5 km) beschikt over een supermarkt. In Leens (3,5 km) vindt u behalve 2 supermarkten nog diverse andere winkels. Ook kunt u uw boodschappen laten bezorgen.

  • Coop: Raadhuisstraat 10 Eenrum
  • Jumbo: De Marren Leens (Zij bezorgen ook! lns@jumbo.com)
  • Slagerij Hasper in Winsum voor een volledig verzorgde BBQ. Tel 0595-444322
  • Aldi: De Marren Leens

Catering

Het is ook mogelijk om tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie maaltijden te laten verzorgen. Zo kunnen we bv. een eenvoudige maar lekkere maaltijd voor u klaarzetten op de dag van aankomst (vanaf 14,50 p.p.). En als u zich een avond echt lekker culinair wilt laten verwennen, regelen wij een topkok die ter plaatse voor u komt koken. Ook kunnen we in overleg ontbijt en lunchpakketten verzorgen. Als u contact met ons opneemt, kunnen we de mogelijkheden voor catering bespreken.

Laat u eens lekker verwennen met een overheerlijk ontbijt!

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • Erg leuk gehad met 38 personen. Een heerlijk rustige omgeving. Heerlijk om tot rust te komen. Maurits

  • We hebben een heerlijke overnachting gehad bij Dini en Riesjart! Wat een rust en een lekker ontbijt! Ook een leuke omgeving, met ateliers en vistestaurantjes! Bedankt voor de gezelligheid en de goede tips !! Derk en Ellen

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

Schoolkampen
Fietsen & Wandelen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Reitze en Froukje ten Cate. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum