Scroll verder

Catering / Boodschappen

Boodschappen

Het nabijgelegen Eenrum (2,5 km) beschikt over een supermarkt. In Leens (3,5 km) vindt u behalve 2 supermarkten nog diverse andere winkels. Ook kunt u uw boodschappen laten bezorgen.

  • Coop: Raadhuisstraat 10 Eenrum
  • Jumbo: De Marren Leens (Zij bezorgen ook! lns@jumbo.com)
  • Slagerij Hasper in Winsum voor een volledig verzorgde BBQ. Tel 0595-444322
  • Aldi: De Marren Leens

Catering

Het is ook mogelijk om tijdens uw verblijf in de groepsaccommodatie maaltijden te laten verzorgen. Zo kunnen we bv. een eenvoudige maar lekkere maaltijd voor u klaarzetten op de dag van aankomst (vanaf 14,50 p.p.). En als u zich een avond echt lekker culinair wilt laten verwennen, regelen wij een topkok die ter plaatse voor u komt koken. Ook kunnen we in overleg ontbijt en lunchpakketten verzorgen. Als u contact met ons opneemt, kunnen we de mogelijkheden voor catering bespreken.

Laat u eens lekker verwennen met een overheerlijk ontbijt!

  • Een heel goed ontbijt en verblijf hier gehad. Voor herhaling vatbaar! En op de elektrische fietsen genoten van deze hele mooie omgeving. Wel de eerste maar zeker niet de laatste keer om hier te verblijven.

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

  • Thank you so much for making our stay with you enjoyable, and especially for your help and advise on the local area and restaurants. We hope to return soon.

  • Einfach toll! Warmherziger Empfang, Liebevoll eingerichtete Zimmer, tolles Frühstück. Paddeln im hauseigenen Kanu auf dem Kanal war unkompliziert möglich.

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum