Scroll verder

Indeling

De Boerderij

De voormalige boerderij is in verschillende sfeervolle ruimtes opgedeeld. Het authentieke karakter van deze vertrekken wordt versterkt door de originele gebinten, de balken die de constructie vormen waarop de hele boerderij rust. Andere sfeermaker is de grote leefruimte met een pelletkachel in de ruime zithoek (50m2) voorzien van tv met dvd-speler.

Slaapkamers

Op de begane grond bevinden zich 5 slaapkamers (4x 2p, 7p), 5 douches en 4 toiletten. Ook is er nog een opslagruimte aanwezig.
Op de 1e verdieping zijn nog 5 slaapkamers (1x2p, 3x6p, 1x7p), 1 douche en 2 toiletten.
Dus in totaal zijn er 10 slaapkamers.

De keukens

De ruime open keuken (30m2), met toegang tot een grote tuin met speelweide, is uitgerust met een uitgebreide inventaris waaronder een diepvries, 2 koelkasten en een afwasmachine. Dankzij het zespits horecafornuis met oven is koken voor het hele gezelschap geen probleem. Mocht u zelf niet willen koken, dan bestaat de mogelijkheid om de maaltijden te laten verzorgen.

De open eetruimte (40m2) staat in open verbinding met een ruime leefruimte en keuken en is groot genoeg om met 41 personen te tafelen. Aan de voorzijde van de boerderij vindt u nog een speel-/werkkamer (35m2) met dvd en stereo en een 2e keuken!!! Verder is er een grote tuin met speelweide en een terras met voldoende tafels en stoelen.

Energie

Wij doen onze uiterste best om De Energiek duurzaam te maken. Zo hebben wij 48 zonnepanelen, 90 heatpipes voor ons warm water, waterbesparende douchekoppen en led-verlichting. De hele accommodatie wordt verwarmd dmv centrale- en vloerverwarming. Alle radiatoren zijn uitgerust met thermostaatkranen zodat alle ruimtes een prettige temperatuur hebben. We hopen dat u ook aan onze inspanning mee wilt werken en zuinig met energie wilt zijn.

Indien u gebruik wilt maken van meer 2-persoons kamers, kunnen we tegen een gereduceerde meerprijs ook de 3 B&B kamers in het aangrenzende huis voor u reserveren.

Plattegrond
Download hier de plattegrond De Energiek

Huishoudelijk regelement
Download hier het Huishoudelijke reglement

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • We hebben een heerlijke overnachting gehad bij Dini en Riesjart! Wat een rust en een lekker ontbijt! Ook een leuke omgeving, met ateliers en vistestaurantjes! Bedankt voor de gezelligheid en de goede tips !! Derk en Ellen

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

Schoolkampen
Fietsen & Wandelen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Reitze en Froukje ten Cate. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum