Zakelijk

Tussen het Lauwersmeer en de stad Groningen vindt u onze mooie stadboerderij uit 1831.
Een oase van rust op slechts 30 minuten van Groningen, 50 minuten van Leeuwarden en 1,5 uur van
Zwolle. Met 10 slaapkamers, 6 douches, 6 toiletten, 2 vergader/woonkamers en een grote tuin, de
ideale plek om met een selecte groep collega’s de hoofden dezelfde kant op te krijgen, workshops te
organiseren of uitgebreide brainstormsessies te beleggen.
Aan ontspanning in de nabijheid geen gebrek: Gelegen aan de Hoornse Vaart, waar onze eigen kano’s
liggen, kunt u heerlijke kanotochten maken. Mocht u het wat spannender willen maken dan is een
wadloop tocht natuurlijk niet over te slaan.
Kijkt u rustig rond op onze website en laat u inspireren. Veel is mogelijk en we denken graag met
jullie mee.

  • We hebben een heerlijke overnachting gehad bij Dini en Riesjart! Wat een rust en een lekker ontbijt! Ook een leuke omgeving, met ateliers en vistestaurantjes! Bedankt voor de gezelligheid en de goede tips !! Derk en Ellen

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

Schoolkampen
Fietsen & Wandelen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Reitze en Froukje ten Cate. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum