Groepsaccommodatie Groningen voor 41 personen

Mooier kunnen we het niet maken.

Kom naar De Energiek. Deze prachtige groepsaccommodatie Groningen voor 41 personen ligt in het noord-westen van Groningen op het Hogeland, aan het eind van het dorp Wehe-den Hoorn. Tegenover de Hoornse vaart kunt u een heerlijk familieweekend of vriendenuitje houden. Ook hebben we naast de groepsaccommodatie nog 3 luxe B&B kamers welke u tegen gereduceerd tarief kunt bijhuren.

Activiteiten bij Groepsaccommodatie Groningen, De Energiek

Er zijn tal van activiteiten: Wadlopen, klimmen, fietsen, wandelen, Stadten in Groningen, vogels kijken in het Nationaal park Lauwersmeer of een kwelderwandeling maken, kanoën met onze eigen kano’s en zwemmen, mooie oude kerkjes bekijken of gewoon lekker in de tuin met vrienden en familie verhalen uitwisselen.

Meer weten? Klik hier

  • Erg leuk gehad met 38 personen. Een heerlijk rustige omgeving. Heerlijk om tot rust te komen. Maurits

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

  • Thank you so much for making our stay with you enjoyable, and especially for your help and advise on the local area and restaurants. We hope to return soon.

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum