Luxe kampeerboerderij Groningen

De Energiek is een Luxe kampeerboerderij op het Hogeland in het noord-westen van Groningen. Van simpele overnachting tot volledig verzorgd verblijf, De Energiek maakt van uw verblijf een waar feest.

Kampeerboerderij waddenzee

Tussen Nationaal Park Het Lauwersmeer en de stad Groningen vindt u onze kampeerboerderij De Energiek. Een luxe groepsaccommodatie met 10 slaapkamers voor max. 41 personen. De Energiek biedt veel leefruimte, 2 professionele keukens en een grote omsloten tuin, gelegen aan de Hoornse vaart. U kunt direct vanaf de accommodatie in een van onze kano’s stappen voor een leuke rondvaart over het Hogeland. Maar ook wadlopen, wandelen, fietsen, dagje Groningen, samen koken en eten, spelen in de tuin, klimmen, zeehonden kijken, of gewoon gezellig bij de houtkachel een spelletje doen. Als u meer informatie wilt over onze accommodatie kunt u hier klikken Groepsaccommodatie De Energiek

Boeken?

Hieronder kunt u kiezen of u de hele accommodatie met 10 slaapkamers, 2 keukens, 6 toiletten en douches wilt huren voor max. 41 personen. Het kan ook zijn dat u met een kleinere groep bent (max 25 personen) en dat u voldoende heeft aan 6 slaapkamers, 1 keuken, 4 toiletten en 5 douches.
 
 
  • Thank you so much for making our stay with you enjoyable, and especially for your help and advise on the local area and restaurants. We hope to return soon.

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

  • Een heel goed ontbijt en verblijf hier gehad. Voor herhaling vatbaar! En op de elektrische fietsen genoten van deze hele mooie omgeving. Wel de eerste maar zeker niet de laatste keer om hier te verblijven.

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum