Logies Groningen

Logies in Groningen, van simpele overnachting tot volledig verzorgd verblijf. Dat vindt u bij De Energiek! Onze B&B is gesitueerd tussen de stad Groningen (20 min) en Nationaal Park Het Lauwersmeer (15 min.)  Wij, Dini en Riesjart heten u van harte welkom in onze oude verbouwde boerderij uit 1831 op het Groningse Hogeland. Dit is een waar paradijs voor wandelaars en fietsers, voor vogelaars en watersporters. De Hoornse Maar ligt voor de deur en kronkelt aan de ene kant richting Waddenzee en aan de andere kant naar het Reitdiep en de stad Groningen. Mooie vergezichten en prachtige luchten.

Logies met ontbijt.

Wij verzorgen uw ontbijt vanaf 7 uur, maar als u eerder opstaat, kunnen wij een heerlijk ontbijtje klaarzetten. Dan mist u natuurlijk wel ons dagelijks vers gebakken brood en een warm gekookt eitje.  Na een lekker ontbijt kunt u heerlijk gaan toeren. Wij hebben 2 elektrische fietsen en 13 kano’s die u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Maar ook voor een overnachting ivm werkzaamheden in de buurt kunt u bij De Energiek terecht. Even binnen kijken? Dat kan:

Om uw verblijf zo goed mogelijk te plannen, vragen we altijd naar uw aankomsttijd. Dan zorgen wij dat we thuis zijn om u te ontvangen. We kunnen u, als u dat wilt, allerlei tips geven voor een heerlijk verblijf op ons prachtige Hogeland. Hopelijk tot gauw! Riesjart en Dini.

Een onvergetelijk logies adres in Groningen

U kunt bij ons in NW Groningen alle kanten op: Indoor Klimpark, wadlopen, kano of bootje varen, dagje zeilen met de Najade, fietsen, wandelen, kookcursus, schildercursus,  Kunstroutes, outdoor activiteiten, karten, dagje Groningen, dagje Schiermonnikoog, enz. enz.
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw programma.

De Energiek ligt in een prachtig gebied met veel afwisseling: van uitgebreide vergezichten tot lieflijke rivierloopjes, van mooie kleine dorpjes tot geweldig grote boerderijen, van Waddenzee tot Lauwersmeer. U zult zich hier geen moment vervelen.

Meer weten? Klik hier

hotelcombined
  • Erg leuk gehad met 38 personen. Een heerlijk rustige omgeving. Heerlijk om tot rust te komen. Maurits

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

  • We hebben een heerlijke overnachting gehad bij Dini en Riesjart! Wat een rust en een lekker ontbijt! Ook een leuke omgeving, met ateliers en vistestaurantjes! Bedankt voor de gezelligheid en de goede tips !! Derk en Ellen

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum