Logies Groningen

Logies in Groningen, van simpele overnachting tot volledig verzorgd verblijf. Dat vindt u bij De Energiek! Onze B&B is gesitueerd tussen de stad Groningen (20 min) en Nationaal Park Het Lauwersmeer (15 min.)  Wij, Dini en Riesjart heten u van harte welkom in onze oude verbouwde boerderij uit 1831 op het Groningse Hogeland. Dit is een waar paradijs voor wandelaars en fietsers, voor vogelaars en watersporters. De Hoornse Maar ligt voor de deur en kronkelt aan de ene kant richting Waddenzee en aan de andere kant naar het Reitdiep en de stad Groningen. Mooie vergezichten en prachtige luchten.

Logies met ontbijt.

Wij verzorgen uw ontbijt vanaf 7 uur, maar als u eerder opstaat, kunnen wij een heerlijk ontbijtje klaarzetten. Dan mist u natuurlijk wel ons dagelijks vers gebakken brood en een warm gekookt eitje.  Na een lekker ontbijt kunt u heerlijk gaan toeren. Wij hebben 2 elektrische fietsen en 13 kano’s die u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Maar ook voor een overnachting ivm werkzaamheden in de buurt kunt u bij De Energiek terecht. Even binnen kijken? Dat kan:

Om uw verblijf zo goed mogelijk te plannen, vragen we altijd naar uw aankomsttijd. Dan zorgen wij dat we thuis zijn om u te ontvangen. We kunnen u, als u dat wilt, allerlei tips geven voor een heerlijk verblijf op ons prachtige Hogeland. Hopelijk tot gauw! Riesjart en Dini.

Een onvergetelijk logies adres in Groningen

U kunt bij ons in NW Groningen alle kanten op: Indoor Klimpark, wadlopen, kano of bootje varen, dagje zeilen met de Najade, fietsen, wandelen, kookcursus, schildercursus,  Kunstroutes, outdoor activiteiten, karten, dagje Groningen, dagje Schiermonnikoog, enz. enz.
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw programma.

De Energiek ligt in een prachtig gebied met veel afwisseling: van uitgebreide vergezichten tot lieflijke rivierloopjes, van mooie kleine dorpjes tot geweldig grote boerderijen, van Waddenzee tot Lauwersmeer. U zult zich hier geen moment vervelen.

Meer weten? Klik hier

hotelcombined
  • Erg leuk gehad met 38 personen. Een heerlijk rustige omgeving. Heerlijk om tot rust te komen. Maurits

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

  • Een heel goed ontbijt en verblijf hier gehad. Voor herhaling vatbaar! En op de elektrische fietsen genoten van deze hele mooie omgeving. Wel de eerste maar zeker niet de laatste keer om hier te verblijven.

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum