Luxe Familiehuis Groningen

Luxe familehuis De Energiek vindt u in Noord-West Groningen, tussen Nationaal Park Lauwersmeer, Wereld Erfgoed de Wadden en de stad Groningen. Deze verbouwde boerderij is een luxe familehuis met 10 slaapkamers voor groepen tot 41 personen. Kleiner kan ook voor groepen tot 25 personen. Dan sluiten we een deel van het huis af en bent u toch de enige groep in huis. Van simpele overnachting tot volledig verzorgd verblijf, De Energiek maakt van uw verblijf een onvergetelijk uitje met familie of vrienden. Ook voor schoolgroepen is onze accommodate heel geschikt.

Luxe Familiehuis voor een fijn weekend of (mid)week.

De Energiek is een prachtige luxe familiehuis geschikt voor max 41 personen. Er zijn tal van zitjes, waaronder 1 met een houtkachel. De professionele keuken is goed uitgerust en staat in open verbinding met de eetruimte voor ruim 40 personen. Een aantal slaapkamers bevindt zich op de begane grond zodat het ook voor gasten die slecht ter been zijn prima geschikt is. In en om de accommodatie bent u van alle gemakken voorzien. Er is een grote omsloten tuin met een open kapschuur zodat u bv ook bij slecht weer de BBQ kunt aansteken. Daarnaast is er een volleybalveld en een tafeltennistafel. Aan de overkant van de straat stroomt de Hoornse Vaart. Hierin kunt u zwemmen en bootje varen. Kano’s en fietsen zijn te huur. Gratis WiFi.

Op de dag van aankomst bent u vanaf 16.00 uur van harte welkom in luxe familiehuis De Energiek. Op de dag van vertrek verzoeken wij u vriendelijk rond 16.00 uur te vertrekken. Afwijkende tijden in overleg.

Honden (1 of 2) zijn toegestaan in luxe familiehuis De Energiek, maar niet in de slaapkamers.

Een onvergetelijk verblijf in Groningen

U kunt bij ons in NW Groningen alle kanten op: Indoor Klimpark, wadlopen, kano of bootje varen, dagje zeilen met de Najade, fietsen, wandelen, kookcursus, schildercursus,  Kunstroutes, outdoor activiteiten, karten, dagje Groningen, dagje Schiermonnikoog, enz. enz.
Wij helpen u graag met het samenstellen van uw programma.

Familiehuis De Energiek ligt in een prachtig gebied met veel afwisseling: van uitgebreide vergezichten tot lieflijke rivierloopjes, van mooie kleine dorpjes tot geweldig grote boerderijen, van Waddenzee tot Lauwersmeer. U zult zich hier geen moment vervelen.

Meer weten? Ga naar de homepage van De Energiek 

 

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum