Scroll verder

Nieuws

Last minute boeking

ONZE GROEPSACCOMMODATIE IS IN DE MAAND MEI EN EEN GEDEELTE VAN JUNI 2019 NOG NIET HELEMAAL VOLGEBOEKT. DAAROM GEVEN WIJ EEN LASTMINUTE KORTING VAN 10% VOOR MINIMAAL 2 NACHTEN IN DEZE PERIODE.

Voor groepen tussen 25 en 41 personen kunt u alleen het hele huis huren. Als u met een kleinere groep komt, kunt u ook alleen het achterste deel van het huis reserveren voor max. 25 personen. Maar natuurlijk ook het hele huis: Dan heeft u meer ruimte.

U hebt altijd als enige groep de beschikking over de accommodatie. U kunt kiezen uit het Paardenhok met 6 slaapkamers, waarvan 3x2p + 1x7p +2x6p, of de hele accommodatie met 10 slaapkamers, waarvan 5x2p + 1x7p + 4x6p. Bij de uitbreiding hebt u ook meer douches en toiletten, een extra keuken en is er een speciale speel- en werkkamer. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Eigen Kano’s

Vanaf april 2019 hebben we eigen kano’s voor u. Op dit moment zijn de nieuwe kano’s in bestelling en bereiden we de opslag voor. Vanaf april kunt u met de hele groep direct vanaf onze eigen steiger gaan peddelen op de Hoornse Vaart. Voor €10,- per persoon kunt u de hele dag gebruik maken van onze kano’s.

  • Heerlijke nacht gehad in een superzacht bed en complete stilte rondom. De kamer was schoon en zag er verzorgd uit met een persoonlijke touch. Het ontbijt de volgende morgen was een top begin van de dag. Ps Leuke tips!

  • Thank you so much for making our stay with you enjoyable, and especially for your help and advise on the local area and restaurants. We hope to return soon.

  • Einfach toll! Warmherziger Empfang, Liebevoll eingerichtete Zimmer, tolles Frühstück. Paddeln im hauseigenen Kanu auf dem Kanal war unkompliziert möglich.

  • We hebben een heerlijke overnachting gehad bij Dini en Riesjart! Wat een rust en een lekker ontbijt! Ook een leuke omgeving, met ateliers en vistestaurantjes! Bedankt voor de gezelligheid en de goede tips !! Derk en Ellen

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum