Scroll verder

Schoolkampen

Tussen het Lauwersmeer en de stad Groningen vindt u onze mooie stadboerderij uit 1831.
Met ruim 40 slaapplekken in 10 kamers, 6 douches, 6 toiletten, 2 woonkamers en een grote tuin, bieden we u de ultieme standplaats om vele uitstappen te maken.
Het grootste indoor klimpark van Nederland, de zeehondencrèche in Pieterburen, de Doe Zoo en vele musea liggen op fietsafstand van onze boerderij.
Gelegen aan de Hoornse Vaart, waar onze eigen kano’s liggen, kunt u met de klas heerlijke kanotochten maken. Mocht u het nog wat spannender willen maken dan is een wadloop tocht natuurlijk niet over te slaan.
Kijkt u rustig rond op onze website en laat u inspireren. Veel is mogelijk en we denken graag met jullie mee.

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • We hebben een heerlijke overnachting gehad bij Dini en Riesjart! Wat een rust en een lekker ontbijt! Ook een leuke omgeving, met ateliers en vistestaurantjes! Bedankt voor de gezelligheid en de goede tips !! Derk en Ellen

  • Einfach toll! Warmherziger Empfang, Liebevoll eingerichtete Zimmer, tolles Frühstück. Paddeln im hauseigenen Kanu auf dem Kanal war unkompliziert möglich.

  • Voor de 2e keer waren we te gast in De Energiek. De verbouwing was inmiddels voltooid! We werden weer gastvrij ontvangen. Een prima adres voor een volgende keer.

Schoolkampen
Fietsen & Wandelen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Reitze en Froukje ten Cate. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum