Vakantieboerderij De Energiek in nw-Groningen

Vakantieboerderij De Energiek staat in nw-Groningen. Of u nu zoekt naar een accommodatie waarin u zelf kunt koken of naar een volledig verzorgd verblijf, De Energiek kan het regelen en maakt van uw verblijf een waar feest.

Vakantieboerderij bij de Waddenzee

 

Vakantieboerderij De Energiek vindt u tussen Werelderfgoed de Waddenzee, Nationaal Park het Lauwersmeer en de stad Groningen. Aan de rand van het dorp Wehe-den Hoorn, op enkele meters van de uitgestrekte akkers en velden van het Hogeland kunnen wij een prima verblijf voor uw groep verzorgen.

Een fijne vakantieboerderij voor max. 41 personen gelegen aan de Hoornse vaart. Met veel leefruimte, professionele keukens, 10 slaapkamers, een grote omsloten tuin en een eigen aanlegsteiger. U kunt direct vanaf onze vakantieboerderij in een van onze kano’s stappen voor een leuke rondvaart over het Hoogeland. Maar ook wadlopen, wandelen, fietsen, dagje Groningen, samen koken en eten, spelen in de tuin, klimmen, zeehonden kijken, of gewoon gezellig bij de houtkachel een spelletje doen.

Als u meer informatie wilt over onze vakantieboerderij kunt u hier klikken Groepsaccommodatie De Energiek

  • Merci pour votre accueil chaleureux. La chambre était très comfortable et le petit déjeuner excellent. Merci pour nos échanges conviviaux. Cordialement! Christiane et Daniel

  • Een heel goed ontbijt en verblijf hier gehad. Voor herhaling vatbaar! En op de elektrische fietsen genoten van deze hele mooie omgeving. Wel de eerste maar zeker niet de laatste keer om hier te verblijven.

  • Lieve mensen, Ik heb heerlijk genoten van uw gastvrijheid, het mooie huis, de prachtige omgeving en de geur van versgebakken brood in de ochtend. Zeker kom ik nog eens terug! Veel dank. Karin

  • Einfach toll! Warmherziger Empfang, Liebevoll eingerichtete Zimmer, tolles Frühstück. Paddeln im hauseigenen Kanu auf dem Kanal war unkompliziert möglich.

Wandelen
Fietsen
Wadlopen
Varen

De Energiek: voor actieve ontspanning

In Groepsaccommodatie en B&B De Energiek wordt u van harte welkom geheten door Dini van de Ven & Riesjart van Summeren. Wij staan met raad en daad voor u klaar.

Groepsaccommodatie en B&B De Energiek

Al 30 jaar vindt u onze sfeervolle 4* accommodatie in het lintdorp Wehe-den Hoorn op het Groningse Hogeland, tussen Nationaal park het Lauwersmeer, Werelderfgoed de Waddenzee en Groningen stad. Onze verbouwde boerderij met daarin de groepsaccommodatie met 10 slaapkamers wordt aan de zuid-, oost- en westzijde omgeven door tuin en terrassen met de Hoornse vaart met eigen aanlegsteiger direct voor de deur. Daar liggen onze eigen kano’s voor u klaar. In ons woonhuis zijn 3 B&B kamers beschikbaar voor maximaal 6 personen.

Bekijk ook ons fotoalbum