Gemiddeld beoordeeld met een 9,4

Groepsaccommodatie

Onze groepsaccommodatie uit 1831 biedt ruimte aan groepen tot 43 personen. Maar ook voor kleinere groepen is het een heel fijne locatie. Er zijn 10 slaapkamers ( 5 x 2p, 1 x 5p en 4 x 7p), diverse zitjes en ruimtes om apart te zitten. Ook met een groep van 43 is er voldoende ruimte. De grote zitruimte staat in open verbinding met de eetruime en de grote keuken. Bijzonder in ons huis is de 2e keuken waardoor het koken met en voor een grote groep een waar feest wordt. Ons vakantiehuis is prima geschikt voor familie- en vriendengroepen. Ook voor uw teambuilding of trainingsactiviteiten is ons huis goed ingericht.

Voor wie?

Weekendje weg met familie of vrienden? Of eens in een andere omgeving werken aan het versterken van uw team? Of eens een vergadering houden op een inspirerende locatie? Onze sfeervolle boerderij in Wehe-den Hoorn is zeer geschikt voor uiteenlopende groepen. De accommodatie ligt in het prachtige Groningse Hogeland; in de directe omgeving kunt u dan ook heerlijk wandelen, fietsen, kanoën en bootje varen. En wat dacht u van een uitstapje naar de Waddenkust, dat op de Werelderfgoedlijst staat! Of vogels kijken in Nationaal park Het Lauwersmeer.

Scholen en overige groepen

Ook voor schoolgroepen leent de accommodatie zich uitstekend. Regelmatig wordt de accommodatie dan ook gehuurd door diverse scholen uit het hele land, zowel het reguliere als het speciaal basisonderwijs maar ook het voortgezet- en beroepsonderwijs. Er is binnen en buiten volop ruimte voor diverse activiteiten. Houdt u er wel rekening mee dat onze boerderij in bewoond gebied ligt. Helaas hebben wij slechte ervaringen met studenten en voetbalteams.

Onze boerderij vormt een bijzonder sfeervolle uitvalsbasis voor allerlei activiteiten zoals: klimmen, kanovaren, wandelen, fietsen, zwemmen, wadlopen, vogels spotten, enz. enz. Vlak bij de Waddenzee, welke op de Werelderfgoedlijst van de Unesco staat. Ook Nationaal park Het Lauwersmeer is op fietsafstand te bereiken. Natuurlijk is een dagje stadten in Groningen ook altijd leuk. Indien u dit wenst, kunnen we in overleg een programma voor u samenstellen en zelfs de catering organiseren. Maar zelf koken kan natuurlijk ook. Bel of mail voor meer informatie.

De Boerderij

De voormalige boerderij is in verschillende sfeervolle ruimtes opgedeeld. Het authentieke karakter van deze vertrekken wordt versterkt door de originele gebinten, de balken die de constructie vormen waarop de hele boerderij rust. Andere sfeermaker is de grote leefruimte met een pelletkachel in de ruime zithoek (50m2) voorzien van tv met dvd-speler.

De keukens

De ruime open keuken (30m2), met toegang tot een grote tuin met speelweide, is uitgerust met een uitgebreide inventaris waaronder een diepvries, 2 koelkasten en een afwasmachine. Dankzij het zespits horecafornuis met oven is koken voor het hele gezelschap geen probleem. Mocht u zelf niet willen koken, dan bestaat de mogelijkheid om de maaltijden te laten verzorgen.

Met 43 personen aan tafel

De open eetruimte (40m2) staat in open verbinding met een ruime leefruimte en keuken en is groot genoeg om met 43 personen te tafelen. Aan de voorzijde van de boerderij vindt u nog een speel-/werkkamer (35m2) met dvd en stereo en een 2e keuken!!! Verder is er een grote tuin met speelweide en een terras met voldoende tafels en stoelen.

Slaapkamers

Op de begane grond bevinden zich 5 slaapkamers (1 keer 7 persoons en 4 keer 2 persoons), 5 douches en 4 toiletten. Ook is er nog een opslagruimte aanwezig.
Op de 1e verdieping zijn nog 5 slaapkamers (1 keer 2 persoons, 1 keer 5 persoons en 3 keer 7 persoons), 2 douches en 2 toiletten.
Dus in totaal zijn er 10 slaapkamers.

Energie

Wij doen onze uiterste best om De Energiek duurzaam te maken. Zo hebben wij 48 zonnepanelen, 90 heatpipes voor ons warm water, waterbesparende douchekoppen en led-verlichting. De hele accommodatie wordt verwarmd dmv centrale- en vloerverwarming. Alle radiatoren zijn uitgerust met thermostaatkranen zodat alle ruimtes een prettige temperatuur hebben. We hopen dat u ook aan onze inspanning mee wilt werken en zuinig met energie wilt zijn.

Inventaris

De accommodatie beschikt over 43 eenpersoonsbedden (gedeeltelijk stapelbedden), verdeeld over 10 slaapkamers voor 2 tot 7 personen. Voor alle bedden zijn dekbedden en kussens aanwezig. Er zijn twee kinderbedjes, twee kinderstoelen en een box. Alle ruimtes worden centraal verwarmd en in de grote gezelschapsruimte is vloerverwarming en een pelletkachel. Ook zijn er veel spelletjes, boeken, een TV met dvd-speler en een muziekinstallatie aanwezig. Op het buitenterrein is een speelweide met volleybalveld, jeu de boules baan, een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. In de grote keuken is een afwasmachine.

 

Inventarislijst

Download hier een Globale-Inventarislijst-groepsaccommodatie

Impressie
Neem een kijkje in onze accommodatie